Средба на жири комисијата за избор на најдобри проекти

Датум: 31.10.2012.

Локација: МКЦ Скопје

Организатор: Еко-свест

 

Во среда ќе се состане жири комисијата за избор на најдобри проекти и ќе спроведе интервјуа со избраните кандидати, по што ќе донесе крајна одлука за првонаградените и износот на наградите.

 

назад