Конференција за печат во Тетово

Датум: 13.10.2016.

Локација: Тетово

Организатор: Еко-свест

 

Конференција за печат во Тетово по повод промоција на почетокот на проектот City Tree за поставување на две инсталации за прочистување на воздухот.

 

Амбасада на Германија во Македонија, ЕДС, Кнауф, Еколог Интернационал, Везешари, Диамед, Дхл, Пакомакназад