Настани

Предизвиците на урбаниот сообраќај

Датум: 24.01.2014.
Локација: ТЦЦ Гранд Плаза Скопје
Организатор: Еко-свест

Се отвори системот за изнајмување велосипеди

Датум: 28.07.2010
Локација: Скопје
Организатор: Еко-свест

Јавна расправа по повод изградба на Автопатот Демир Капија- Смоквица

Датум: 10.06.2008
Локација: Демир Капија
Организатор: Министерството за животна средина и просторно планирање