Настани

Аукција на електронски накит на Facebook страната на Еко-свест

Датум: 21.12.2011.
Локација: Facebook страна на Еко-свест
Организатор: Еко-свест

Креативна работилница за изработка на накит од е-отпад

Датум: 24.11.2011.
Локација: Скопје
Организатор: Метаморфозис