Настани

Годишна конференција на ИПА 2 Механизмот за граѓанските организации

Датум: 7.09.2016.
Локација: Скопје
Организатор: МЦЕО

Иницијален состанок на акцијата ИПА 2 Механизам за граѓанските организации (IPA2CSO)

Датум: 04.04.2016.
Локација: ЕУ Инфо центар
Организатор: Еко-свест

Пропаднатите 1,7 милиони евра наменети за граѓанското општ

Датум: 19.02.2015.
Локација: Скопје
Организатор: Еко-свест

Прв консултативен состанок на ИПА механизмот

Датум: 15.12.2014.
Локација: ЕУ Инфо Центар
Организатор: Еко-свест

Како ќе се програмираат ИПА II фондовите во Македонија?

Датум: 25.06.2014.
Локација: ЕУ Инфо Центар, Скопје
Организатор: Еко-свест

Работилница „Учество на граѓанскиот сектор во програмирањето на ИПА 2014-2020“

Датум: 27.02.2014.
Локација: Охрид
Организатор: Еко-свест

Средба на граѓански организации за ИПА 2

Датум: 12.07.2013.
Локација: Скопје
Организатор: Еко-свест

Доделување на награди за најдобри проектни идеи

Датум: 22.11.2012.
Локација: Еу Инфо Центар Скопје
Организатор: Еко-свест

Средба на жири комисијата за избор на најдобри проекти

Датум: 31.10.2012.
Локација: МКЦ Скопје
Организатор: Еко-свест

Презентација на националниот натпревар за проектни идеи

Датум: 14.09.2012.
Локација: ЕУ инфо центар Скопје
Организатор: Еко-свест

Работилница за граѓански организации за ИПА

Датум: 22.12.2011.
Локација: Скопје
Организатор: Еко-свест