Настани

Страдањата на луѓето од рудници на злато во Намибија и Бугарија

Датум: 30.10.2015.
Локација: Метаноја литературно кафе
Организатор: Еко-свест

Јавна трибина и дебата на тема: Колку чини животот?

Датум: 3.03.2015.
Локација: Битола
Организатор: За нас се работи

Јавна расправа за Стратегијата на енергетика на Република Македонија

Датум: 02.02.2015.
Локација: Скопје
Организатор: Еко-свест

Забава со рисот!

Датум: 12.07.2014.
Локација: ЗОО градина, Скопје
Организатор: Еко-свест

Протест за зачувување на НП „Маврово“

Датум: 15.02.2014.
Локација: Скопје, пред Стоковна куќа „Мост“
Организатор: Здружение на Дебарчаните во Скопје

Енергетските можности на Македонија

Датум: 23.01.2014.
Локација: ТЦЦ Гранд Плаза Скопје
Организатор: Еко-свест

Конференција „Предизвиците за енергетска ефикасност во Македонија„

Датум: 17.12.2013.
Локација: Хотел Порта, Скопје
Организатор: Еко-свест

Прес конференција за извештајот за Бошков Мост

Датум: 12.12.2013.
Локација: Клуб на новинари
Организатор: Еко-свест

Работилница со Чешки експерти

Датум: 01.06.2012.
Локација: Скопје
Организатор: Еко-свест

Еко-свест во Лондон на состаноци со ЕБОР

Датум: 01.12.2011.
Локација: Лондон
Организатор: ЕБОР

Еко-свест на работилница за Балканските реки

Датум: 23.11.2011.
Локација: Скопје
Организатор: ECA Watch,EuroNatur

Работилница „Нафтоводи- закани наспроти придобивки“

Датум: 29.05.2008.
Локација: Скопје
Организатор: Еко-свест