Декларација за спас на Маврово

Вид: Писма
Обем: Национален

Декларација до Премиерот Никола Груевски потпишана од 119 светски научници.

Подготвил: Работна група за учество на јавноста

Декларација за спас на Маврово [ 0 KB ]

назад