23.11.2012. - Доделени наградите од повикот „Подобри идеи за ЕУ фондови“

На 22 ноември, во ЕУ Инфо центарот беа доделени наградите во рамки на повикот „Подобри идеи за ЕУ фондови“.
Првата награда ја освои НВО Слободен Софтвер, со проектната идеја Метео сензор кутии.
Втората награда ја освои проектната идеја на ЕСтудент Нет со наслов „Со веб и мобилни апликации до почиста околина“.
Третата награда ја освои Елена Николовска за проектната идеја „Еко-стационар“.

Еко-свест