25.06.2013. - Презентација на Екосфера на Алфа телевизија

На 25.06.2013 во утринската програма на Алфа телевизија гостуваше проектниот координатор за Екосфера- еколошка платформа каде го презентираше пректот и неговите цели.
Во монентот платформата е во изградба и се очекува нејзино првично пуштање во текот на јули 2013 година, по што ќе следи период на регистрацијата на сите заинтересирани корисници и можност за постирање на вести.
Ги покануваме сите заинтересирани почесто да ја посетуваат веб страницата www.ekosfera.mk за да бидат информирани за напредокот на платформата.

Еко-свест