17.09.2013. - Отворено писмо до претседателот на ЕБОР

Преку 50 организации испратија писмо до претседателот на Европската банка за обнова и развој да ја му ја пренесат својата реакција по консултациите за енергетската стратегија на оваа финансиска институција.

CEE Bankwatch Network

Превземи го писмото