7.11.2016. - Предлог план за управување со загадувањето на воздухот во Македонија

Во Советот на Град Скопје на 07 ноември 2016 година беше дискутиран Предлог план за управување со загадувањето на воздухот во Македонија изработен од организациите Еко-свест, Аналитика, Македонски зелен центар, ОРТ, Реактор, Центар за климатски промени и Александра Бујароска, еколошки правник.

Предлог планот може да се најде на следниов линк и истиот е во процес на консултација, што значи дека сите коментари се добредојдени.

Предлог план

Еко-свест