Центар за истражување и информирање за животната средина

Еко-свест Скопје

Адреса

Ул. Св. Кирил и Методиј бр.30 1-6, 1000 Скопје, Македонија

Телефон

+389 (0)2 3217 247

E-mail

info@ekosvest.com.mk

Донирајте

 

Сопственик на сметката: Еко-свест

Банка: ПроКредит Банка, Македонија

Број на жиро сметка: 380177737100196

Donate

 

Owner: Eko-svest Skopje

Bank: ProCredit Banka, North Macedonia

IBAN code: MK07 380177737104270

SWIFT code: PRBUMK22XXX

Контактирајте не

9 + 13 =

Канцеларија на Еко-свест

Св. Кирил и Методиј бр.30 1-6

1000 Скопје, Македонија

+389 (0)2 3217 247

Share This